2020 ősszel induló csoportjaink

Négy szeptemberi tánckurzusunkból válogathatsz, melyekről információt és a nyílt napok időpontjait itt találod.

2020 ősszel induló csoportjaink 2020 ősszel induló csoportjaink

Kezdő és haladó bachata

A bachatát azért szokták szeretni, mert könnyedén tanulható a salsa után, de jóval lassabb, több idő van a vezetésre. Zenéi másak, sok a modern remix és kezdő füleknek is könnyen kihallható az ütem.

  Tovább a bachata kurzusra  

Kezdő kizomba

A szerdai előkészítő és a kedd-csütörtöki kis-zumbás csoportnak szánt anyagokat ide gyűjtöttem össze nektek. Jelzem, hogy melyik a kisebbeknek szánt változat.

 Tovább a kizomba kurzusra  

Lady Style, azaz Istennő képzés

A hétfő-szerdai nagyobbakból álló gyerek zumba-moderntáncos csoport koreográfiáit, lépésanyagát és feladatait itt találod. Kattints a gombra a folytatáshoz.

Tovább a Lady Style kurzusra

Intenzív hétvégi workshop és Party

A gyerek társastánc csoportnak itt teszem elérhetővé az idei táncok figuragyűjteményeit, koreográfiáit és teljesítendő feladatait. Látogassátok az oldalt hetente!

Tovább a Sensual Szombatra

HETI RENdSZERESSÉGŰ csoportos órák

Idén ősszel (2020-as év) tánciskolánk több induló csoporttal várja meglévő és leendő tanítványait! Érdemes eljönni nyílt napjainkra, ahol ingyenesen próbálhattok ki 3 különböző tánckurzust! Olyan táncok közül válogathattok, mint bachata, kizomba és lady style. Az első kettő társastánc, azaz párban táncoljuk, míg a lady style kimondottan csak hölgyeknek szól. Az órák kezdő szintűek, azaz előzetes tánctudás nem szükséges. Ha még nem tudsz táncolni, vagy valamelyikét ezen táncoknak még nem tanultad vagy csak szeretnéd jobban elmélyíteni meglévő tudásodat, gyakorolni, akkor kezdő tanfolyamaink neked szólnak! Az órák mindig ugyanazon a napon vannak és heti rendszerességűek. A keddi táncórák minden kedden, a csütörtöki órák minden csütörtökön egészen a téli szünetig, ekkor zárul a Kezdő 1-es szint. Remélhetőleg hétről-hétre egyre jobban kedvet kaptok a táncoláshoz és a téli szünet után alig várjátok már a folytatást, amikor Kezdő 2-es szinten folytatódik tovább a bachata és kizomba tanfolyam. Kivétel ez alól a Lady Style óránk, ott a képzés csupán a téli szünetig tart. Az órarendről itt a weboldalon tudtok tájékozódni. Az ingyenes nyílt órák szeptember második hetében lesznek, azaz 2020. szeptember 8-án és 10-én. A nyílt napokról bővebb tájékoztatást találtok a facebook oldalunkon az események között is!

Összes facebook esemény

intenzív workshopok és party

Intenzív hétvégi workshopunkat azért hoztuk létre, hogy más, kiváló vendégtanároktól is tanulhassatok! Igen, jól érted, ezúttal nem neked kell más városokba elutaznod, ha másoktól is szeretnél táncot tanulni vagy bulizni egy jót! Az előző workshop nagy sikerén felbuzdulva ismét elhívtuk a pécsi Dr. Salsa Tánciskola tanárait, akik a nevükkel ellentétben nem csak a salsában nagyon profik, hanem bachatában és kizombában is. Szerencsénkre elfogadták a felkérésünket és szeptember 26-án szombaton újra testközelből érezhetitek a pécsiek tánctudását, a tanáraik Norbi és Zsuzsi, valamint néhány ügyes táncos diákjuk személyében, hiszen tudjuk, hogy a jó táncórához nem csak jó tanár, ahanem jó táncpartner is kell, aki türelmesen segít elsajátítani és begyakorolni a különböző figurákat technikákat. A Dr. Salsa oktatóit azért szeretem és azért esett első alkalommal, majd most ismét rájuk a választásom, mert tanítási stílusuk remekül illik iskolánk szemléletéhez, miszerint egy órán nem csak lépéseket és figurákat, hanem technikákat, érzeteket tanulunk, miközben jól érezzük magunkat, élményekkel gazdagodunk. Norbiék nem csak remek figurákkal és jó hangulattal garantálják, hogy biztosan ott akarj lenni az órájukon, hanem alaposan, apránként adagolva el is magyarázzák mit kéne csinálj. Mindezt úgy, hogy remekül egyensúlyoznak azon a vékony határon, melyen minden szükséges információt megkapsz, de még nem túl szájbarágós az óra és megmarad a kísérletezés, a saját felfedezés és ráeszmélés öröme.

Ugrás a facebook eseményhez