Gyerek táncoktatás

Ha gyermekednek keresel táncórát a tanévre vagy nyárra, válassz a kínálatunkból.

Gyerek táncoktatás Gyerek táncoktatás

Gyermek zumba

Intenzív, könnyen tanulható, több táncstílust átfogó fitnesz-táncórák a legjobb zenékre. Folyamatos mozgás egyszerű tánclépésekkel és aerobik elemekkel.

Gyerek társastánc

A párban táncolás hagyományainak ápolása, klasszikus és divatos társastáncok tanulása, jó környezetben, jó hangulatban, látványos ruhákban előadva.

Nyári gyerek tánctáborok

Gyerek fellépő csoport

Minden csoport kap szereplési lehetőséget, a legjobb diákjaink pedig szerepelhetnek a környék nagyobb rendezvényein.

GYERMEK TÁNCOKTATÁS

Ha gyermekednek keresel táncórát, akkor az életkorának, érdeklődésének és előképzettségi szintjének megfelelően válogathatsz zumba és társastánc kezdő és haladó csoportjaink közül. 

Figyelem, a beiratkozási időszak minden évben szeptember végéig tart, mely számos kedvező lehetőséget rejt a tanulóknak. Akik ezt követően szeretnének becsatlakozni, megtehetik, azonban nem csupán a tananyagban maradnak le valamelyest és ezáltal jó néhány fellépési lehetőségről, hanem különböző, az iskolarendszer által kínált kedvezményes árról, feltételekről és a művészeti iskola által kínált bizonyítványtól fosztják meg magukat, így érdemes időben kapcsolni.

A kisebb gyerekeknek rendszerint kezdő zumba csoportunkat szoktam ajánlani, mely olyan előképzettséget és lépésanyagot ad, mely a következő évtől remekül használható akár a társastánc középhaladó csoportban, akár a moderntánc-zumba haladó csoportunkban.

Olvass tovább táncstílusainkról részletesen a megfelelő menüpontban. Galériánkban tájékozódhatsz a csoportjainkról, fellépéseinkről, az órák hangulatáról!