Gyerek táncoktatás

Ha gyermekednek keresel táncórát a tanévre vagy nyárra, válassz a kínálatunkból.

Gyerek táncoktatás Gyerek táncoktatás

Gyermek zumba

Intenzív, könnyen tanulható, több táncstílust átfogó fitnesz-táncórák a legjobb zenékre. Folyamatos mozgás egyszerű tánclépésekkel és aerobik elemekkel.

Gyerek társastánc

A párban táncolás hagyományainak ápolása, klasszikus és divatos társastáncok tanulása, jó környezetben, jó hangulatban, látványos ruhákban előadva.

Nyári gyerek tánctáborok

Vigyázunk nyáron gyermekedre, miközben nem csak jól szórakozik és számos programon vehet részt, hanem a táncolásba is belekóstolhat.

Gyerek fellépő csoport

Minden csoport kap szereplési lehetőséget, a legjobb diákjaink pedig szerepelhetnek a környék nagyobb rendezvényein.

GYERMEK TÁNCOKTATÁS

Ha gyermekednek keresel táncórát, akkor az életkorának, érdeklődésének és előképzettségi szintjének megfelelően válogathatsz zumba és társastánc kezdő és haladó csoportjaink közül. 

Figyelem, a beiratkozási időszak minden évben szeptember végéig tart, mely számos kedvező lehetőséget rejt a tanulóknak. Akik ezt követően szeretnének becsatlakozni, megtehetik, azonban nem csupán a tananyagban maradnak le valamelyest és ezáltal jó néhány fellépési lehetőségről, hanem különböző, az iskolarendszer által kínált kedvezményes árról, feltételekről és a művészeti iskola által kínált bizonyítványtól fosztják meg magukat, így érdemes időben kapcsolni.

A kisebb gyerekeknek rendszerint kezdő zumba csoportunkat szoktam ajánlani, mely olyan előképzettséget és lépésanyagot ad, mely a következő évtől remekül használható akár a társastánc középhaladó csoportban, akár a moderntánc-zumba haladó csoportunkban.

Olvass tovább táncstílusainkról részletesen a megfelelő menüpontban. Galériánkban tájékozódhatsz a csoportjainkról, fellépéseinkről, az órák hangulatáról!