Nyári gyermek tánctáborok

Tartalmas nyári szünidő sok tánccal, fejlődéssel és sok-sok játékkal helyben, 5 napos turnusokban.

Táncoktatás

A tábor típusától függően zumba vagy társastánc órák délelőtt és délután, kiegészítve nyújtással és show elemekkel. A tábor végére egy kis koreográfia is készül a tanultakból.

Játékok

Nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra, hiszen szünidő van. A gyerekek különböző mozgásos, „szerep”, társas- és kártyajátékokkal, valamint NERF csatával szereznek élményeket.

Uszodás nap

Minden ebéd után tematikus programok vannak, ilyen a kreatív foglalkozás, a szabaduló szoba játék, a NERF csata vagy a teke és bowling, a társasjáték klub és az uszoda.

Kezdőknek is!

A kezdőknek szóló turnusaink nyitottak, bárkit szeretettel várunk. Ez egy remek lehetőség számukra, hogy kipróbálhassák magukat, miközben egy színes táborban töltik a nyarat.

Nyári gyermek tánctáborok

Tánctáborok

Öt napos nyári tánctáborokat szervezek hétfőtől-péntekig, napközis jelleggel. A táborok jellemzően június utolsó hetében és júliusban kerülnek megrendezésre. Évente 4 tábort hirdetek, melyek között akad a tagoknak szánt haladó zumba és társastánc tábor, de akadnak nyílt/kezdő zumba táborok is, amelyre bárki jelentkezhet 5-14 év között. A tagoknak kiváló lehetőség, hogy ugrásszerűen fejlődjenek és kicsit jobban megismerjék egymást, jobban összeszokjon a csapat, mint azt az órarendi keretek engedik.

Külsősöknek is!

A külsősöknek pedig egy remek lehetőség, hogy belekóstoljanak, ha még nem próbálták ezt a táncot, valamint hogy egy kellemes hetet töltsenek egy színes, táncot és sok más programot tartalmazó táborban. Évről évre vannak olyan visszatérő gyerekeim, akiknek év közben nem férnek bele a táncórák a sűrű menetrendjükbe, de szeretnek táncolni és nagyon élvezik a tábort, és vannak olyanok is, akik itt kóstolnak bele először és kedvet kapnak az ősztől induló képzésekhez.

5 nap szórakozás

Öt napos nyári tánctáborokat szervezek hétfőtől-péntekig, napközis jelleggel. A táborok jellemzően június utolsó hetében és júliusban kerülnek megrendezésre. Évente 4 tábort hirdetek, melyek között akad a tagoknak szánt haladó zumba és társastánc tábor, de akadnak nyílt zumba táborok is, amelyre bárki jelentkezhet 5-14 év között.

A táborok összetételéről elmondható, hogy minden nap tartalmaz táncoktatást, jellemzően egy délelőttit és egy délutánit (kivéve uszodai napon délután nincs tánc). A köztes időt pedig remek játékokkal, csapatversenyekkel és egyéb programokkal töltjük ki. A gyerekek jellemzően 7:30- 15:00-ig vannak a táborban, mely a korosztályok és az igények szerint kitolható 7:00-16:00-ig. A reggelit maguknak hozzák, az ár naponta egy finom ebédet valamelyik közeli étteremben és egy uzsonnát tartalmaz, valamint a programok költségeit. A gyerekek nagyon szokták élvezni. A tábort az általuk elkészített csapatkoreográfiák és a hét folyamán tanult közös táncunk bemutatásával szoktuk zárni pénteken 15:30-kor.

Vasas Réka
Segíti a koordinációt

Minden csoportnak a szintjéhez igazodva olyan lépés és technikai anyagot tanítok, mely fejleszti a koordinációt, az összehangolt mozgást és javítja a tanulási képességeiket.

Vigyázunk a gyerekekre

Reggeltől kora délutánig egy szaktanár és segítők biztosítják a folyamatos felügyeletet, tehát egyszerre többen figyelünk és szórakoztatjuk a gyerekeket, így a szülők nyugodtan dolgozhatnak.

Játékok, programok

Napközben az órák között játszunk velük, továbbá minden nap készülünk egy tematikus programmal. Ilyen programjaink pl. a teke/bowling, a kreatív foglalkozás, a NERF, az uszoda.

Uszoda, fagyi ebéd

Ebéd után megállunk egy közeli fagyizónál, ahova minden évben sikerül szereznünk 10-50% kedvezményt. Kivéve a csütörtököt, aznap sietünk az uszodába és egész délután ott vagyunk.

Programok

Számos játékkal és tematikus programmal készülünk a gyerekeknek helyben és néha külső helyszinekre is ellátogatunk, mint például játszóházba, uszodába, teke vagy bowling pályára. A programokat a gyerekek igényeihez alakitottuk ki, a legközkedveltebbeket évről-évre beletesszük. Az alábbiakban kiemeltünk pár kedvencet.

Kreatív foglalkozás

Mivel a táncot kedvelő gyerekek gyakran más művészeti ágban is jeleskednek, gyakran jó a kézügyességük és a fantáziájuk, ezért programjaink közül szeretném kiemelni a kreatív foglalkozást, melyre évről évre új ötletes témákkal ajándéktárgyakat készítünk, melyet pénteken, a bemutató után át tudnak adni a szüleiknek.

Uszoda

Nincsen nyári tábor pancsolás nélkül, így egy délutánt pihenésképpen a helyi uszodában töltünk. Uszásoktatás nincs, a csapatot két részre szedjük annak függvényében, hogy ki mehet a mélyvizbe és ki nem. Így mindenki a szintjének megfelelően tud úszkálni, játszani az uszodában, melyhez különböző játékokat is szoktunk vinni.

NERF

A gyerekeknek nagy a mozgásigényük, így néha a játszótéren, néha a tekepályán, néha pedig a tábor helyszinén futtatjuk meg őket a már sokak számára ismert NERF szivacslövedékes játékkal. Annak ellenére, hogy sokuknak otthon is van ilyen játéka, a táborban ez sokkal szórakoztatóbb, mivel jóval nagyobb hely áll a rendelkezésükre, sok kis játszópajtás és jó pár olyan eszköz, amiből fedezéket tudnak kreálni. Ez az egyik kedvenc programjuk. Miközben a két csapat a kis fegyverekkel egymást támadja, észrevétlenül erősödnek és fáradnak el, ugyanis minden találat után új életet kell kiváltani a pálya szélén felülésekkel, fekvőtámaszokkal, stb.

Társasjáték klub

A manapság elterjedt telefonos és más gépes játékok ellenére fontosnak tartjuk, hogy a táborban lehetőség szerint együtt játsszanak a gyerekek. Ezt elősegitőleg első nap ismerkedős játékokat játszunk, majd később előkerülnek a különböző csoportos játékok (pl. az activity, az amerikából jöttem és „gyilkosos” néven ismert közkedvelt játék), a kártya- és társasjátékok, melyhez egy komoly társasjáték és kártyagyüjtemény áll a rendelkezésükre. Az évek alatt sok logikai, memória, gyorsasági és ügyességi játékot összegyüjtöttünk. Csak hogy néhányat emlitsek: Twister, Jenga, Uno, Solo, Az elvarázsolt labirintus, Set, Dobble, Concept, Tick Tack Bumm, Bang, Aranyásók...

Tartalmas nyári szünidő sok tánccal, sok-sok programmal és játékkal Dunaújvárosban, 5 napos turnusokban.

Tánctábor képekben

Vélemény

Varga Viktória Kíra
Varga Viktória zumba órán
Varga Viktória egy kezdő zumba koreoban

Az egyhetes intenzív tábor alatt megszerettem annyira a táncot, hogy szeptembertől beiratkoztam, és azóta ki nem hagynék egy táncórát sem.

2016 nyarán, az általános iskola 1. osztályának befejezése után döntöttem úgy, hogy részt veszek Noémi egyhetes tánctáborában. Eddig még nem tudtam eldönteni, hogy milyen sport áll a legközelebb hozzám, semmi nem ragadott meg. Az egyhetes intenzív tábor alatt megszerettem annyira a táncot, hogy szeptembertől beiratkoztam, és azóta ki nem hagynék egy táncórát sem. Noémi türelme és tánctudása élvezetessé tesz minden órát és fellépést. Történetét elmesélve, elhatároztam, hogy amíg csak lehet, és bírom, ezt szeretném én is csinálni. Azóta eltelt több, mint egy év, és semmit nem gondolok másképp. Idén nyáron két hetet is eltöltöttem a tánctáborban, és remélem a következő év még több fellépést tartogat.

Varga Viktória Kíra (és anyukája, Edit)

További vélemények