Nyári gyermek tánctáborok

Tartalmas nyári szünidő sok tánccal, fejlődéssel és sok-sok játékkal helyben, 5 napos turnusokban.

Nyári gyermek tánctáborok Nyári gyermek tánctáborok

Táncoktatás

A tábor típusától függően zumba vagy társastánc órák délelőtt és délután, kiegészítve nyújtással és show elemekkel. A tábor végére egy kis koreográfia is készül a tanultakból.

Játékok

Nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra, hiszen szünidő van. A gyerekek különböző mozgásos, „szerep”, társas- és kártyajátékokkal, valamint NERF csatával szereznek élményeket.

Uszodás nap

Minden ebéd után tematikus programok vannak, ilyen a kreatív foglalkozás, a szabaduló szoba játék, a NERF csata vagy a teke és bowling, a társasjáték klub és az uszoda.

Kezdőknek is!

A kezdőknek szóló turnusaink nyitottak, bárkit szeretettel várunk. Ez egy remek lehetőség számukra, hogy kipróbálhassák magukat, miközben egy színes táborban töltik a nyarat.

NYÁRI GYERMEK TÁNCTÁBOROK

Legyél kezdő vagy haladóbb, táborunkat úgy állítottuk össze, hogy a nyári szünet se teljen el tánc nélkül, miközben rengeteg élménnyel gazdagodhatsz, új barátságokra tehetsz szert.

Tánctáborok

Öt napos nyári tánctáborokat szervezek hétfőtől-péntekig, napközis jelleggel. A táborok jellemzően június utolsó hetében és júliusban kerülnek megrendezésre. Évente 4 tábort hirdetek, melyek között akad a tagoknak szánt haladó zumba és társastánc tábor, de akadnak nyílt/kezdő zumba táborok is, amelyre bárki jelentkezhet 5-14 év között. A tagoknak kiváló lehetőség, hogy ugrásszerűen fejlődjenek és kicsit jobban megismerjék egymást, jobban összeszokjon a csapat, mint azt az órarendi keretek engedik.

Külsősöknek is!

A külsősöknek pedig egy remek lehetőség, hogy belekóstoljanak, ha még nem próbálták ezt a táncot, valamint hogy egy kellemes hetet töltsenek egy színes, táncot és sok más programot tartalmazó táborban. Évről évre vannak olyan visszatérő gyerekeim, akiknek év közben nem férnek bele a táncórák a sűrű menetrendjükbe, de szeretnek táncolni és nagyon élvezik a tábort, és vannak olyanok is, akik itt kóstolnak bele először és kedvet kapnak az ősztől induló képzésekhez.

5 nap szórakozás

Öt napos nyári tánctáborokat szervezek hétfőtől-péntekig, napközis jelleggel. A táborok jellemzően június utolsó hetében és júliusban kerülnek megrendezésre. Évente 4 tábort hirdetek, melyek között akad a tagoknak szánt haladó zumba és társastánc tábor, de akadnak nyílt zumba táborok is, amelyre bárki jelentkezhet 5-14 év között.

A táborok összetételéről elmondható, hogy minden nap tartalmaz táncoktatást, jellemzően egy délelőttit és egy délutánit (kivéve uszodai napon délután nincs tánc). A köztes időt pedig remek játékokkal, csapatversenyekkel és egyéb programokkal töltjük ki. A gyerekek jellemzően 7:30- 15:00-ig vannak a táborban, mely a korosztályok és az igények szerint kitolható 7:00-16:00-ig. A reggelit maguknak hozzák, az ár naponta egy finom ebédet valamelyik közeli étteremben és egy uzsonnát tartalmaz, valamint a programok költségeit. A gyerekek nagyon szokták élvezni. A tábort az általuk elkészített csapatkoreográfiák és a hét folyamán tanult közös táncunk bemutatásával szoktuk zárni pénteken 15:30-kor.

Nyári gyermek tánctáborok

Segíti a koordinációt

Minden csoportnak a szintjéhez igazodva olyan lépés és technikai anyagot tanítok, mely fejleszti a koordinációt, az összehangolt mozgást és javítja a tanulási képességeiket.

Vigyázunk a gyerekekre

Reggeltől kora délutánig egy szaktanár és segítők biztosítják a folyamatos felügyeletet, tehát egyszerre többen figyelünk és szórakoztatjuk a gyerekeket, így a szülők nyugodtan dolgozhatnak.

Játékok, programok

Napközben az órák között játszunk velük, továbbá minden nap készülünk egy tematikus programmal. Ilyen programjaink pl. a teke/bowling, a kreatív foglalkozás, a NERF, az uszoda.

Uszoda, fagyi ebéd

Ebéd után megállunk egy közeli fagyizónál, ahova minden évben sikerül szereznünk 10-50% kedvezményt. Kivéve a csütörtököt, aznap sietünk az uszodába és egész délután ott vagyunk.

PROGRAMOK

Számos játékkal és tematikus programmal készülünk a gyerekeknek helyben és néha külső helyszinekre is ellátogatunk, mint például játszóházba, uszodába, teke vagy bowling pályára. A programokat a gyerekek igényeihez alakitottuk ki, a legközkedveltebbeket évről-évre beletesszük. Az alábbiakban kiemeltünk pár kedvencet.

Kreatív foglalkozás

Mivel a táncot kedvelő gyerekek gyakran más művészeti ágban is jeleskednek, gyakran jó a kézügyességük és a fantáziájuk, ezért programjaink közül szeretném kiemelni a kreatív foglalkozást, melyre évről évre új ötletes témákkal ajándéktárgyakat készítünk, melyet pénteken, a bemutató után át tudnak adni a szüleiknek.

NERF

A gyerekeknek nagy a mozgásigényük, így néha a játszótéren, néha a tekepályán, néha pedig a tábor helyszinén futtatjuk meg őket a már sokak számára ismert NERF szivacslövedékes játékkal. Annak ellenére, hogy sokuknak otthon is van ilyen játéka, a táborban ez sokkal szórakoztatóbb, mivel jóval nagyobb hely áll a rendelkezésükre, sok kis játszópajtás és jó pár olyan eszköz, amiből fedezéket tudnak kreálni. Ez az egyik kedvenc programjuk. Miközben a két csapat a kis fegyverekkel egymást támadja, észrevétlenül erősödnek és fáradnak el, ugyanis minden találat után új életet kell kiváltani a pálya szélén felülésekkel, fekvőtámaszokkal, stb.

Uszoda

Nincsen nyári tábor pancsolás nélkül, így egy délutánt pihenésképpen a helyi uszodában töltünk. Uszásoktatás nincs, a csapatot két részre szedjük annak függvényében, hogy ki mehet a mélyvizbe és ki nem. Így mindenki a szintjének megfelelően tud úszkálni, játszani az uszodában, melyhez különböző játékokat is szoktunk vinni.

Társasjáték klub

A manapság elterjedt telefonos és más gépes játékok ellenére fontosnak tartjuk, hogy a táborban lehetőség szerint együtt játsszanak a gyerekek. Ezt elősegitőleg első nap ismerkedős játékokat játszunk, majd később előkerülnek a különböző csoportos játékok (pl. az activity, az amerikából jöttem és „gyilkosos” néven ismert közkedvelt játék), a kártya- és társasjátékok, melyhez egy komoly társasjáték és kártyagyüjtemény áll a rendelkezésükre. Az évek alatt sok logikai, memória, gyorsasági és ügyességi játékot összegyüjtöttünk. Csak hogy néhányat emlitsek: Twister, Jenga, Uno, Solo, Az elvarázsolt labirintus, Set, Dobble, Concept, Tick Tack Bumm, Bang.

Ellenőrzött tábor

A táboraink bejelentettek, az ÁNTSZ rendszeresen ellenőrzi a tábor különböző helyszíneinek az előírásoknak megfelelő állapotát, az elsősegélydobozok tartalmát, az étkezések lebonyolítását, az uzsonnák megfelelő beszerzését és tárolását, a helyszín előírások szerinti takarítását. Az ellenőrzés kiterjed a jelentkezőkre is, melyben vizsgálják, hogy mindenki járvány-egészségügyi szempontból alkalmas állapotban vesz részt a táborban és ezt a szülő írásban lenyilatkozza e a tábor első napjáig, lásd: Szülői nyilatkozat a táborozásban résztvevő kiskorú gyermek egészségügyi alkalmasságáról.

Gyerek felügyelet

Bár a szervezés az én asztalom akárcsak a táncórák, a lebonyolítás során mindig akad segítségem. Napközben a programokon nagyobb diákjaim az állandó segítőim, míg uszodai napon plusz 1-2 felnőtt segítővel egészül ki a csapat. A mély vízbe csak szülői beleegyezéssel és egy fő felnőtt kísérettel tartózkodhatnak a gyerekek, tekintettel a többi táborozó miatt megnövekedett nyári uszodai létszámra. A felmerülő rosszullétek esetére a szülőktől a tábor kezdetéig bekérjük a szükséges telefonszámokat és a gyerekek ismert allergiás betegségeit, így azonnal tudjuk értesíteni, ha szükséges.

Tartalmas nyári szünidő sok tánccal, sok-sok programmal és játékkal Dunaújvárosban, 5 napos turnusokban.

A táborok során időközönként képeket és videókat készítünk a gyerekekről, melyet ezt követően megkapnak a résztvevők és melyet megőrzünk és a későbbiekben felhasználhatunk a reklámtevékenységünk során. Természetesen erről a szülőt a jelentkezési lapon is tájékoztatjuk, melyen aláírásával ezt jóváhagyja. Ez egy eszköz számunkra, hogy a jelentkezők néhány visszanézhető emléket vigyenek haza magukkal a táborból és hogy meg tudjuk mutatni a leendő táborozóinknak, hogy miből is áll egy ilyen tánctábor. Igen, a szülők is fognak kapni a három tábor lezárta után egy nagy közös képgalériát, nem fogjuk egyesével elküldeni a képeket :)

Impulse képgaléria