Felnőtt táncoktatás

Ha felnőttként keresel táncórát, akkor akár párban vagy anélkül nézz be valamelyik párostánc óránkra.

Kubai salsa

Vidám hangulatú, gyorsabb tempójú, könnyen tanulható kubai eredetű párostánc, mely meghódította Európát, köztük Magyarország társastáncos szórakozóhelyeit is.

Bachata

Ez a dominikai eredetű párostánc közkedveltsége a lassú, testközeli, romantikus stílusából, a női szerep finom nőiessége miatt vált szintén meghatározó tánccá itthon és külföldön egyaránt.

Magánórák

Az órarendben aktuálisan nem szereplő táncok tanulására (felnőtt társastánc, kizomba, stb.) és a saját tempóban és időpontban haladás érdekében magánórák keretében is állunk rendelkezésetekre.

Felnőtt fellépő csoport

A legjobb felnőtt diákjaink csatlakozhatnak a salsa és bachata fellépő csoportunkhoz és szerepelhetnek a környék nagyobb rendezvényein.

Felnőtt táncoktatás

Ha felnőttként kezdenél táncot tanulni vagy esetleg már korábban is tanultál és folytatni szeretnéd a táncolást, akkor választhatsz órarendi salsa és bachata óráink közül vagy vehetsz magánórákat ezekből vagy akár más, a tanáraink képzettségi repertoárjában található táncból. Jelenleg bachata középhaladó és salsa kezdő, haladó órarendi csoportjaink vannak, melyek előnye, hogy jó hangulatban, közösségben, kedvező áron tanulhatsz táncolni. Az órákra folyamatos párcsere jellemző, így akár szólóban is érkezhetsz akár nő, akár férfi légy. A sok párcsere további előnye, hogy a másokkal gyakorlásnak köszönhetően folyamatosan csiszolódik a technikád, vezetésed/követésed, így jóval használhatóbb tánctudást szerzel. Ha pedig magasabb szintre vágysz, akkor kell egy állandó partner és irány a fellépőcsoport. Az órarendben nem található táncokról annyit, hogy jelenleg a következő táncokból tudod képezni magad tanárainknál: reggaeton, női és férfi mozgástechnika, son, kubai rumba, afro, versenytáncok (angol és bécsi keringő, slowfox, quickstep, tangó, rumba, cha-cha-cha, rock’n’roll/jive, samba, paso doble), kizomba, argentin tangó, zouk, balett, showtánc. De bármilyen speciális kérdéssel bátran lehet minket keresni, jó eséllyel tudunk segíteni vagy ajánlani valakit.

Olvass tovább táncstílusainkról részletesen a megfelelő menüpontban. Galériánkban tájékozódhatsz a csoportjainkról, fellépéseinkről, az órák hangulatáról.

Ismerd meg a fellépő csoportunk!

Hol, hogyan, mikor lépünk fel? Kattints ide.

Vélemény

Gyerák Gergely tánc közben
Rueda de Casino (Kubai Salsa tánc) a Balantonban
Gyerák Gergely portré

A tánctanárom, Noémi szakmai felkészültségét, könnyen emészthető oktatási stílusát és állandó vidámságát emelném ki, amiért jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani őt.

Először édesanyámmal beszélgettem a táncról, ő mondta, hogy munkahelyi évzárók alkalmával az uraktól általában elvárják a hölgyek, hogy felkérjék táncolni. Én hallgattam rá, és körülbelül öt évvel ezelőtt beiratkoztam egy társas tánc tanfolyamra, ahová fél évig jártam. Mindeközben megismerkedtem a kubai salsával, és rögtön nagy kedvencem lett. Nekem a tánc, mint mozgásforma kifejezetten szimpatikus volt. Láttam benne egy újszerű kommunikációs formát is, és zeneileg is nagyon mást ad nekem, mint az európai popzene. Azt mondják, hogy egyetlen salsa szám alatt több minden történik, mint egy európai pop album alatt. Azt gondolom, hogy ez nagyon találó mondat. A salsa nekem felszabadultság érzését adja, a zenéjében pedig nagyon szeretem a lüktetést, a szenvedélyt.

A tánccsoportokat ajánlom mindenkinek, aki egy jó közösségben, barátságos, családias közegben szeretne lenni. A salsa elsajátítása során pedig korán sikerélményeket lehet szerezni, akár már pár hét alatt is, nem utolsó sorban egy kisebb nyelvleckét is kap az ember a figurák nevének megtanulásakor. A tánctanárom, Noémi szakmai felkészültségét, könnyen emészthető oktatási stílusát és állandó vidámságát emelném ki, amiért jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani őt.

Gyerák Gergely

További vélemények

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.