Felnőtt táncoktatás

Ha felnőttként keresel táncórát, akkor akár párban vagy anélkül nézz be valamelyik párostánc óránkra.

Felnőtt táncoktatás Felnőtt táncoktatás

Kubai salsa

Vidám hangulatú, gyorsabb tempójú, könnyen tanulható kubai eredetű párostánc, mely meghódította Európát, köztük Magyarország társastáncos szórakozóhelyeit is.

Bachata

Ez a dominikai eredetű párostánc közkedveltsége a lassú, testközeli, romantikus stílusából, a női szerep finom nőiessége miatt vált szintén meghatározó tánccá itthon és külföldön egyaránt.

Magánórák

Az órarendben aktuálisan nem szereplő táncok tanulására (felnőtt társastánc, kizomba, stb.) és a saját tempóban és időpontban haladás érdekében magánórák keretében is állunk rendelkezésetekre.

Több csoportban

A felnőtt diákjaink általában évente két turnusban szervezzük az órákat van egy kezdőbb és egy haladóbb csoport. Általában tanévkezdéskor indul egy kezdő csoport, akkor érdemes érdeklődni.

FELNŐTT TÁNCOKTATÁS

Ha felnőttként kezdenél táncot tanulni vagy esetleg már korábban is tanultál és folytatni szeretnéd a táncolást, akkor választhatsz órarendi salsa és bachata óráink közül vagy vehetsz magánórákat ezekből vagy akár más, a tanáraink képzettségi repertoárjában található táncból. Jelenleg bachata középhaladó és salsa kezdő, haladó órarendi csoportjaink vannak, melyek előnye, hogy jó hangulatban, közösségben, kedvező áron tanulhatsz táncolni. Az órákra folyamatos párcsere jellemző, így akár szólóban is érkezhetsz akár nő, akár férfi légy.

A sok párcsere további előnye, hogy a másokkal gyakorlásnak köszönhetően folyamatosan csiszolódik a technikád, vezetésed/követésed, így jóval használhatóbb tánctudást szerzel. Ha pedig magasabb szintre vágysz, akkor kell egy állandó partner és irány a fellépőcsoport.

Az órarendben nem található táncokról annyit, hogy jelenleg a következő táncokból tudod képezni magad tanárainknál: reggaeton, női és férfi mozgástechnika, son, kubai rumba, afro, versenytáncok (angol és bécsi keringő, slowfox, quickstep, tangó, rumba, cha-cha-cha, rock’n’roll/jive, samba, paso doble), kizomba, argentin tangó, zouk, balett, showtánc. De bármilyen speciális kérdéssel bátran lehet minket keresni, jó eséllyel tudunk segíteni vagy ajánlani valakit.