Fellépő csoport

Fellépéseket vállalunk Dunaújváros és környékén az iskolai rendezvényektől a nagyobb bálokig.

Fellépő csoport Fellépő csoport

Sportnapokon

Színesítd sportrendezvényedet zumbás, táncos bemutatókkal. Igény szerint néhány zumba koreográfiába akár a közönséget is bevonjuk.

Iskolai rendezvényeken

Remek megnyitói lehetünk akár egy szülő-pedagógusbálnak, akár az iskolai héten megrendezett sulidiszkónak. Remek alaphangulatot szokott adni, mikor a zumbába bevonjuk a diákokat.

Városi, községi rendezvényeken

Színes és vegyes műsorokat szoktunk összeállítani maximum fél óra terjedelemben a gyerek és felnőtt csoportjainknak köszönhetően a zumba mixektől a showtáncon keresztül a társastácokig.

Céges rendezvények, bálok

Felnőtt és gyerek diákjaink legjobbjai showtáncot és klasszikus társastáncokat mutatnak be a keringőktől a latin táncokig. Olyan új stílusokban is jártasak vagyunk, mint a salsa, bachata.

Fellépő csoport

Jelenleg több csoporttal is dolgozunk, melyekből a legjobb növendékeink kerülnek a ki a prémium fellépésekre, nem ritkán vendég előadókat is alkalmazva, hogy minél sokszínűbb legyen a műsor.

Köszönhetően ez annak, hogy remek kapcsolatot ápolunk a Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Violin Művészeti Iskola több tánctagozatos csoportjával, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával. Szeretjük a kisebb fellépéseket, ahol sokszor nagy a tér, ilyenkor akár a teljes csoportokat is színpadra visszük, ami gyakran 10-12 főt is jelent egyszerre a színpadon. Mindig nagyon látványos, ahogy ennyi gyerek egyszerre mozog a színpadon egyforma, gyönyörű fellépőruhákban, különböző korosztályokban.

Közös zumba a közönséggel

Zumba csoportjaim segítségével megmozgatjuk a közönséget közkedvelt slágerekre egyszerű koreográfiákkal. Remek hangulatfokozó és kiváló buliindító akár felnőtt nőknek, akár gyerekeknek.

Zumba csoportok

Kisebb (5-10 év) és nagyobb (10-18 év) zumba csoportjaink változatos mixeket táncolnak a latin táncoktól a hip-hopig.

Gyermek Társastánc

Gyerek növendékeink 4-6 páros gyönyörű latin és standard koreográfiákkal hozzák a színpadra a szenvedélyt és az eleganciát, és bűvölik el a közönséget minden egyes alkalommal.

Felnőtt társastánc: salsa és bachata

Két páros felnőtt csoportunk kubai salsával és bachatával, ezzel a két divatos tánccal egyedülálló a dunaújvárosi fellépők palettáján.

Vendég csoportok: showtánc, modern és balett

Fellépéseinken gyakran együtt dolgozunk a Gárdonyi és a Violin Iskola más növendékeivel, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával, akik még változatosabbá teszik a műsort.