Fellépő csoport

Fellépéseket vállalunk Dunaújváros és környékén az iskolai rendezvényektől a nagyobb bálokig.

Sportnapokon

Színesítd sportrendezvényedet zumbás, táncos bemutatókkal. Igény szerint néhány zumba koreográfiába akár a közönséget is bevonjuk.

Iskolai rendezvényeken

Remek megnyitói lehetünk akár egy szülő-pedagógusbálnak, akár az iskolai héten megrendezett sulidiszkónak. Remek alaphangulatot szokott adni, mikor a zumbába bevonjuk a diákokat.

Városi, községi rendezvényeken

Színes és vegyes műsorokat szoktunk összeállítani maximum fél óra terjedelemben a gyerek és felnőtt csoportjainknak köszönhetően a zumba mixektől a showtáncon keresztül a társastácokig.

Céges rendezvények, bálok

Felnőtt és gyerek diákjaink legjobbjai showtáncot és klasszikus társastáncokat mutatnak be a keringőktől a latin táncokig. Olyan új stílusokban is jártasak vagyunk, mint a salsa, bachata.

FELLÉPŐ CSOPORT

Jelenleg több csoporttal is dolgozunk, melyekből a legjobb növendékeink kerülnek a ki a prémium fellépésekre, nem ritkán vendég előadókat is alkalmazva, hogy minél sokszínűbb legyen a műsor. Köszönhetően ez annak, hogy remek kapcsolatot ápolunk a Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Violin Művészeti Iskola több tánctagozatos csoportjával, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával. Szeretjük a kisebb fellépéseket, ahol sokszor nagy a tér, ilyenkor akár a teljes csoportokat is színpadra visszük, ami gyakran 10-12 főt is jelent egyszerre a színpadon. Mindig nagyon látványos, ahogy ennyi gyerek egyszerre mozog a színpadon egyforma, gyönyörű fellépőruhákban, különböző korosztályokban.

Közös zumba a közönséggel

Zumba csoportjaim segítségével megmozgatjuk a közönséget közkedvelt slágerekre egyszerű koreográfiákkal. Remek hangulatfokozó és kiváló buliindító akár felnőtt nőknek, akár gyerekeknek.

Gyermek Társastánc

Gyerek növendékeink 4-6 páros gyönyörű latin és standard koreográfiákkal hozzák a színpadra a szenvedélyt és az eleganciát, és bűvölik el a közönséget minden egyes alkalommal.

Zumba csoportok

Kisebb (5-10 év) és nagyobb (10-18 év) zumba csoportjaink változatos mixeket táncolnak a latin táncoktól a hip-hopig.

Felnőtt társastánc: salsa és bachata

Két páros felnőtt csoportunk kubai salsával és bachatával, ezzel a két divatos tánccal egyedülálló a dunaújvárosi fellépők palettáján.

Vendég csoportok: showtánc, modern és balett

Fellépéseinken gyakran együtt dolgozunk a Gárdonyi és a Violin Iskola más növendékeivel, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával, akik még változatosabbá teszik a műsort.

Vélemény

Zumba fellépés
Zumbacsoport
Zsófi portré

Egy idő után képessé váltam arra, hogy az érzéseimet beleültessem egy-egy mozdulatomba, és úgymond 'kitáncoljam' magamból.

5 éve 6 év néptánccal a hátam mögött is félénken indultam neki az unokatesóm unszolására az új táncstílusnak, de Noémi lelkesedése és jókedve hamar átragadt ránk is. Az akkori ritkás létszám, ami három fő + tanár volt, mostanra egészen nagy csoporttá nőtte ki magát. Már olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Tele szoros baráti, és helyenként valóban rokoni kapcsolatokkal.

Én személy szerint nagyon sokat változtam a táncnak köszönhetően. Mikor annak idején beiratkoztam, elveszett, mindenben bizonytalan, elhízott gyerek voltam, fiús, hanyag lány. Mára sokat nőtt az önbizalmam, igazi hamisítatlan nővé váltam, amihez csak az kellett, hogy a szó szoros értelmében felvegyem a ritmust. Amióta táncolok, jobban érzem magam a bőrömben, és nem utolsó sorban a színpadon is. Hálás vagyok az unokatestvéremnek, aki az életem egyik legjobb döntésébe vitt bele.

Keszthelyi Zsófia

További vélemények

Szerelés, javítás, csere, beszerelés – kedvező áron

Árnyékolástechnika Budapest

Szerelés, javítás, csere, beszerelés – kedvező áron

Redőny javítás, vagy zsalúzia beszerelés? Mi minden munkálatot elvégzünk, amelyek az árnyékolástechnikához köthetőek. Sürgős esetekben gyorsan kiszállunk és javítunk. Precízen és megbízhatóan dolgozunk, jó minőségben. Tegyen próbára minket!