Fellépő csoport

Fellépéseket vállalunk Dunaújváros és környékén az iskolai rendezvényektől a nagyobb bálokig.

Sportnapokon

Színesítd sportrendezvényedet zumbás, táncos bemutatókkal. Igény szerint néhány zumba koreográfiába akár a közönséget is bevonjuk.

Iskolai rendezvényeken

Remek megnyitói lehetünk akár egy szülő-pedagógusbálnak, akár az iskolai héten megrendezett sulidiszkónak. Remek alaphangulatot szokott adni, mikor a zumbába bevonjuk a diákokat.

Városi, községi rendezvényeken

Színes és vegyes műsorokat szoktunk összeállítani maximum fél óra terjedelemben a gyerek és felnőtt csoportjainknak köszönhetően a zumba mixektől a showtáncon keresztül a társastácokig.

Céges rendezvények, bálok

Felnőtt és gyerek diákjaink legjobbjai showtáncot és klasszikus társastáncokat mutatnak be a keringőktől a latin táncokig. Olyan új stílusokban is jártasak vagyunk, mint a salsa, bachata.

FELLÉPŐ CSOPORT

Jelenleg több csoporttal is dolgozunk, melyekből a legjobb növendékeink kerülnek a ki a prémium fellépésekre, nem ritkán vendég előadókat is alkalmazva, hogy minél sokszínűbb legyen a műsor. Köszönhetően ez annak, hogy remek kapcsolatot ápolunk a Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Violin Művészeti Iskola több tánctagozatos csoportjával, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával. Szeretjük a kisebb fellépéseket, ahol sokszor nagy a tér, ilyenkor akár a teljes csoportokat is színpadra visszük, ami gyakran 10-12 főt is jelent egyszerre a színpadon. Mindig nagyon látványos, ahogy ennyi gyerek egyszerre mozog a színpadon egyforma, gyönyörű fellépőruhákban, különböző korosztályokban.

Közös zumba a közönséggel

Zumba csoportjaim segítségével megmozgatjuk a közönséget közkedvelt slágerekre egyszerű koreográfiákkal. Remek hangulatfokozó és kiváló buliindító akár felnőtt nőknek, akár gyerekeknek.

Gyermek Társastánc

Gyerek növendékeink 4-6 páros gyönyörű latin és standard koreográfiákkal hozzák a színpadra a szenvedélyt és az eleganciát, és bűvölik el a közönséget minden egyes alkalommal.

Zumba csoportok

Kisebb (5-10 év) és nagyobb (10-18 év) zumba csoportjaink változatos mixeket táncolnak a latin táncoktól a hip-hopig.

Felnőtt társastánc: salsa és bachata

Két páros felnőtt csoportunk kubai salsával és bachatával, ezzel a két divatos tánccal egyedülálló a dunaújvárosi fellépők palettáján.

Vendég csoportok: showtánc, modern és balett

Fellépéseinken gyakran együtt dolgozunk a Gárdonyi és a Violin Iskola más növendékeivel, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával, akik még változatosabbá teszik a műsort.

Vélemény

Zumba fellépés
Zumbacsoport
Zsófi portré

Egy idő után képessé váltam arra, hogy az érzéseimet beleültessem egy-egy mozdulatomba, és úgymond 'kitáncoljam' magamból.

5 éve 6 év néptánccal a hátam mögött is félénken indultam neki az unokatesóm unszolására az új táncstílusnak, de Noémi lelkesedése és jókedve hamar átragadt ránk is. Az akkori ritkás létszám, ami három fő + tanár volt, mostanra egészen nagy csoporttá nőtte ki magát. Már olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Tele szoros baráti, és helyenként valóban rokoni kapcsolatokkal.

Én személy szerint nagyon sokat változtam a táncnak köszönhetően. Mikor annak idején beiratkoztam, elveszett, mindenben bizonytalan, elhízott gyerek voltam, fiús, hanyag lány. Mára sokat nőtt az önbizalmam, igazi hamisítatlan nővé váltam, amihez csak az kellett, hogy a szó szoros értelmében felvegyem a ritmust. Amióta táncolok, jobban érzem magam a bőrömben, és nem utolsó sorban a színpadon is. Hálás vagyok az unokatestvéremnek, aki az életem egyik legjobb döntésébe vitt bele.

Keszthelyi Zsófia

További vélemények

Styl bútor felújítás, restaurálás

Antik Bútor Javítás

Styl bútor felújítás, restaurálás

Második generációs műbútorasztalosként tökéletes, korhűen újítok fel minden antik bútort. Több évtizedes munkám során volt szerencsém az osztrák nagykövetségnek a rezidenciáján dolgozni, amelyet meg is tekinthet a weboldalon.