Fellépő csoport

Fellépéseket vállalunk Dunaújváros és környékén az iskolai rendezvényektől a nagyobb bálokig.

Sportnapokon

Színesítd sportrendezvényedet zumbás, táncos bemutatókkal. Igény szerint néhány zumba koreográfiába akár a közönséget is bevonjuk.

Iskolai rendezvényeken

Remek megnyitói lehetünk akár egy szülő-pedagógusbálnak, akár az iskolai héten megrendezett sulidiszkónak. Remek alaphangulatot szokott adni, mikor a zumbába bevonjuk a diákokat.

Városi, községi rendezvényeken

Színes és vegyes műsorokat szoktunk összeállítani maximum fél óra terjedelemben a gyerek és felnőtt csoportjainknak köszönhetően a zumba mixektől a showtáncon keresztül a társastácokig.

Céges rendezvények, bálok

Felnőtt és gyerek diákjaink legjobbjai showtáncot és klasszikus társastáncokat mutatnak be a keringőktől a latin táncokig. Olyan új stílusokban is jártasak vagyunk, mint a salsa, bachata.

FELLÉPŐ CSOPORT

Jelenleg több csoporttal is dolgozunk, melyekből a legjobb növendékeink kerülnek a ki a prémium fellépésekre, nem ritkán vendég előadókat is alkalmazva, hogy minél sokszínűbb legyen a műsor. Köszönhetően ez annak, hogy remek kapcsolatot ápolunk a Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Violin Művészeti Iskola több tánctagozatos csoportjával, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával. Szeretjük a kisebb fellépéseket, ahol sokszor nagy a tér, ilyenkor akár a teljes csoportokat is színpadra visszük, ami gyakran 10-12 főt is jelent egyszerre a színpadon. Mindig nagyon látványos, ahogy ennyi gyerek egyszerre mozog a színpadon egyforma, gyönyörű fellépőruhákban, különböző korosztályokban.

Közös zumba a közönséggel

Zumba csoportjaim segítségével megmozgatjuk a közönséget közkedvelt slágerekre egyszerű koreográfiákkal. Remek hangulatfokozó és kiváló buliindító akár felnőtt nőknek, akár gyerekeknek.

Gyermek Társastánc

Gyerek növendékeink 4-6 páros gyönyörű latin és standard koreográfiákkal hozzák a színpadra a szenvedélyt és az eleganciát, és bűvölik el a közönséget minden egyes alkalommal.

Zumba csoportok

Kisebb (5-10 év) és nagyobb (10-18 év) zumba csoportjaink változatos mixeket táncolnak a latin táncoktól a hip-hopig.

Felnőtt társastánc: salsa és bachata

Két páros felnőtt csoportunk kubai salsával és bachatával, ezzel a két divatos tánccal egyedülálló a dunaújvárosi fellépők palettáján.

Vendég csoportok: showtánc, modern és balett

Fellépéseinken gyakran együtt dolgozunk a Gárdonyi és a Violin Iskola más növendékeivel, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával, akik még változatosabbá teszik a műsort.

Vélemény

Réka egy latin koreográfiát ad elő.
Vasas Réka portré
Vasas Réka

Egy idő után képessé váltam arra, hogy az érzéseimet beleültessem egy-egy mozdulatomba, és úgymond 'kitáncoljam' magamból.

A nagypapám az, aki mai napig úgy meg tud táncoltatni, mint senki más; ha felveszi a fekete lakkcipőt, betesz egy bakelitet a lemez lejátszóba, akkor nincsen megállás. Emlékszem, már a legelső ilyen alkalommal foglyul ejtett ez a világ. Kiskorom óta imádom a zenét; a lüktetést, a magával ragadó ritmust. Amikor szól a zene, és a páromra bízhatom magam, képes vagyok kilépni a szürkeségből, a problémák zűrös világából. Egy órára önmagam lehetek. Általában nagyon csöndes, magába forduló vagyok. A táncban tudom csak igazán kifejezni magam. Egy idő után képessé váltam arra, hogy az érzéseimet beleültessem egy-egy mozdulatomba, és úgymond 'kitáncoljam' magamból. Utána olyan érzés mintha kigyilkolták volna belőlem a szomorúságot. Az órákon szerencsére nem csak én vagyok ilyen 'táncőrült ufó', szóval ez a 'másság' hamar összehozott egy összetartó családot. A hangulat a bemelegítéstől a lenyújtásig kellemes; viccekkel és bolondozással tarkított. Minden alkalom más, mint az előző; a technikázós órákon felfedezzük, hogy mire is képes a testünk és feszegetjük a határainkat. Máskor megismerünk más kultúrákat; belecsöppenünk a forró, magával ragadó sambába, érzéki rumbába, játékossággal teli jive-ba, vagy éppen a tiszteletet parancsoló, tüzes és lendületes tangóba. Mindenkinek meg kellene ismernie azt az érzést, amit a tánc nyújt, éppen ezért a csoporttal járjuk a várost különböző fellépések alkalmából és azon vagyunk, hogy megmutassuk az embereknek a tánc sokrétű világát. Minden alkalom, amikor kiállok a színpadra, az olyan mintha hazaérkeznék. A sok kíváncsi tekintet, az izgalomtól csípős levegő... Aztán amint elindul a zene, és túl vagyok az első lépésen, már olyan könnyen megy, mint a légzés. Az adrenalin szétárad a testemben, és mintha nem is én lennék, magabiztosan táncolok a kellemes és utánozhatatlan érzés rabjaként. A fellépés után még órákig megmagyarázhatatlanul boldog vagyok.

Vasas Réka

További vélemények