Magán táncórák

Haladj saját tempóban akkor, amikor neked jó, gyakorolj, fejlődj, amiben csak szeretnél!

Magán táncórák Magán táncórák

Gyakorolni

Ha kevesled az órarendi időpontokat, vagy úgy érzed, neked több idő kell mindez begyakorlásához, gyere magánórában gyakorolni.

Pároknak

Ha elsősorban a pároddal szeretnél megtanulni táncolni, vagy nem jó az órarendi időpont, esetleg valamilyen konkrét alkalomra készülnétek fel, akkor is ideális lehetőség a magánóra.

Egyedül

Ha a saját mozgásodon szeretnél csiszolni valamilyen táncstílusban, vagy csak szeretnél nőiesedni, akkor a magánórákat neked találták ki, hogy saját tempóban ismerkedj a testeddel és sajátítsd el a trükköket.

Fellépő vagy versenyző lennél?

Ha szeretnél többet kihozni a táncból, csatlakozz fellépő csapatunkhoz, vagy indulj versenyen és szerezd meg az ehhez szükséges technikai és koreográfiai ismereteket.

Magánórák

A magánórákat azoknak ajánljuk, akik szeretnének jobban elmélyedni valamilyen táncstílusban vagy valamilyen konkrét eseményre szeretnének felkészülni és nem szeretnének ezért éveket tánciskolába járni. A magánórák jellegzetessége, hogy egyeztetett időpontban 60 percben azzal a tánccal vagy annak a testrészednek a mozgatásával foglalkozunk, amelyiket szeretnéd. Kiváló lehetőség, hogy azokat a dolgokat fejleszd, amikre egy csoportos óra keretén belül csak mérsékelten jut idő.

Ilyenek a stílus, hogy ne csak megtanuld a lépéseket és működjön a tánc, hanem esztétikai értéke is legyen, esetlegesen tükrözze a sajt stílusodat, a nőiességet vagy éppen a férfiasságot. Ilyen a vezetés és követéstechnika, melyről ugyan szó esik az órákon, de tapasztalatlan partnered kevesebb javító visszajelzéssel szolgál, mint ha ezt profi oktatóval gyakorlod.

És ilyen ha koreográfiát szeretnél tanulni. Szimplán azért, mert valamilyen alkalomra készülsz - például esküvőre vagy csak szeretnél kitűnni valamiben, nehezebb, látványosabb koreográfiákat tanulni és részese lenni a fellépő vagy versenyző csapatnak. Számos -elsősorban felnőtt- diák megfordult már a kezeink között különböző okokból. Felsoroltunk néhány példát az évek tapasztalataiból, hogy miért akar valaki magánórázni.

Haladj saját tempóban bármelyik táncstílusban

Válassz egy táncot, amit szeretnél jobban megtanulni és mi segítünk, hogy a neked megfelelő időpontokban és a saját tempódban és szintednek megfelelően tehesd ezt.

Szeretnéd meglepni a barátnődet

Lakodalomba, bálba készültök és félsz egy lépést is megtenni? Szerezz néhány alakalom alatt olyan használható tánctudást, amivel már órákat el lehet táncolni úgy, hogy a partnered is élvezi.

Ha speciális táncot szeretnél tanulni

Vannak olyan táncok, amikre nem gyűlik össze egy nagyobb csoportnyi ember, így az oktatását csak magánórában vállaljuk.

Ha merevnek érzed magad

Általában a magabiztosság és a lazaság a tánctudással idővel megérkezik, ha azonban szeretnéd megtanulni, hogyan mozdítsd meg az egyes testrészeidet, hogy mozogj szexibben, jó helyen jársz.

Mert nincsenek táncórák délelőtt / hétvégén

Ha úgy érzed, hogy nincs neked megfelelő időpont, de tanulni szeretnél, akkor egyeztess neked tetsző időben tanárainkkal.

Esküvőre készültök?

Az esküvői tánc speciális tánctudást és koreográfiát igényel, így a magánóra erre a legalkalmasabb. Olvasd el esküvői táncoktatásról szóló menüpontunkat, tájékozódj arról, hogy mikor érdemes kezdeni a tánctanulást, és hogy milyen lehetőségeid vannak a különböző táncstílusok kiválasztása során.

Esküvői tánc és zeneajánló
Esküvőre készültök?