Az érdeklődés menete.

Dunaújvárosban több helyszínen (és jelenleg Baracson is) tartjuk a csoportos és a magánórákat. Az órarendben tudsz előzetesen tájékozódni, hogy jelenleg milyen csoportos óráink és hogy milyen szinten és életkorban vannak. Ezt követően e-mailben és/vagy telefonon érdemes érdeklődni az egyes csoportokba való becsatlakozás lehetőségeiről vagy a magánórákra időpontot egyeztetni. Csoportos órák esetében -előzetes egyeztetés után- részt tudsz venni egy próbaórán, mely után már rendelkezésedre áll minden információ a döntéshez. Az órák alatt nem vagyok elérhető telefonon, mégis ezt részesítem előnyben annak gyorsasága és a könnyebb egyeztetés miatt, éppen ezért igyekszem mindenkit visszahívni.

Eseményeink és fellépő csoportjaink a közösségi médiákon

Gyerek és felnőtt táncosainkkal fellépéseket vállalunk Dunaújvárosban és környékén. Megtekintheti referencia videóanyagunkat a YouTube csatornánkon vagy az eseményeken készült képeinket a Facebook oldalunkon. Ha felkeltettük érdeklődésed, keress az alábbi elérhetőségeim valamelyikén.

Nagy Noémi Katalin

E-mailes elérhetőség: noemi@impulse-tanciskola.hu, telefonszám: +36 70 949 7739

Órarend

Tájékozódj előzetesen az órarendben kiírt időpontokról és a csoportok szintjéről.

Elérhetőség

Dunaújvárosban és környékén több helyszínen, érdeklődj telefonon.


Gyerek képzéseink

Gárdonyi Géza Általános Iskola - balett terem,
2400 Dunaújváros Római krt. 51.

Felnőtt tanfolyamaink

Impulse Központ - 70 m2 parkettás, tükrös terem,
2400 Dunaújváros Kallós Dezső u. 1/1

Telefonon keresnél? +36 (70) 949 7739

Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Cirkó Szerelő Budapesten

Cirkó javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a javítási munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, amennyiben ismeri a hibáit, hogy annak működőképesnek kell lennie, tehát a fűtési szezon előtt.