Az érdeklődés menete.

Ha fellépőket keresel, akkor hívj vagy írj az oldal tetején található elérhetőségeim egyikére. Ha megtetszett valamelyik csoportunk / táncóránk, akkor hasonlóan egy e-mailes vagy telefonos igényfelmérés és egyeztetést követően részt tudsz venni egy próbaórán, mely után már rendelkezésedre áll minden információ a döntéshez. Bár az órák alatt nem vagyok elérhető telefonon, mégis ezt részesítem előnyben annak gyorsasága és a könnyebb egyeztetés miatt, éppen ezért igyekszem mindenkit visszahívni.

Nagy Noémi Katalin

Telefonos vagy e-mailes megkeresést követően vegyél részt egy próbaórámon.

Órarend

Tájékozódj előzetesen az órarendben kiírt időpontokról és a csoportok szintjéről.

Elérhetőség

Telefonon elérhető vagyok hétköznapokon 8:00-21:00 között, ha órát tartok, visszahívlak.

Telefonon keresnél? +36 (70) 949 7739

Lakásfelújítás, szobafestés, irodák, intézmények, lépcsőházak festése Budapesten és környékén! Rövid határidővel, precíz munka, garanciával!

ColorFix Gold - Molnár Attila festő - Szobafestő

Lakásfelújítás, szobafestés, irodák, intézmények, lépcsőházak festése Budapesten és környékén! Rövid határidővel, precíz munka, garanciával!

Tőlem a legjobb szolgáltatást kapják, korrekt áron, pontos határidővel! Várom szíves érdeklődését akár email címemen akár telefonszámomon keresztül a nap bármely szakaszában hétvégén is! Budapesten és környékén vállalok kedvező áron szobafestést a megrendelő igényei alapján.