Online Digitális Tananyag

Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy összegyűjtse és navigálja az egyes csoportoknak szánt tananyagokat ebben a kényszerszünetben.

Online Digitális Tananyag Online Digitális Tananyag

Gárdonyis: Balett és moderntánc

Ha a Gárdonyi Általános Iskolában jársz órarendbe épített tánctagozatra, akkor itt összegyűjtöttük a neked szánt anyagokat.

Gárdonyis tánctagozat oldal

Óvodás és alsós: Zumba-modern

A szerdai előkészítő és a kedd-csütörtöki kis-zumbás csoportnak szánt anyagokat ide gyűjtöttem össze nektek. Jelzem, hogy melyik a kisebbeknek szánt változat.

Kis zumba-moderntánc oldal

Haladó Zumba és Moderntánc

A hétfő-szerdai nagyobbakból álló gyerek zumba-moderntáncos csoport koreográfiáit, lépésanyagát és feladatait itt találod. Kattints a gombra a folytatáshoz.

Haladó zumba-modern oldal

Társastánc csoport

A gyerek társastánc csoportnak itt teszem elérhetővé az idei táncok figuragyűjteményeit, koreográfiáit és teljesítendő feladatait. Látogassátok az oldalt hetente!

Társastáncos csoport oldala

Online DIGITÁLIS TANANYAG

A rendkívüli helyzetre való tekintettel 2020. március 16-tól bizonytalan ideig szünetel a Violin Művészeti Iskolában a személyes oktatás. Növendékeink lehetőség szerint távoktatásban vesznek részt, hogy a tanévet sikeresen befejezzék. Hogy a tanulmányokat sikeresen be tudjátok fejezni, ezen az oldalon keresztül, hétről hétre digitális tartalmat töltünk fel számotokra. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél hasznosabban teljen a kényszerszünet, és tudásotok is gazdagodjon új, a táncos élethez szükségszerű információkkal! A célunk, hogy a meglévő ismereteiteket elmélyítsük, a meglévő edzettségi szinteteket és tudásotokat szinten tartsuk és az eddig megkezdett területeket tovább bővítsük ismereteiteket. Bízva abban, hogy a fennálló helyzet hamarosan rendeződik, nem vetettük el az év végi hagyományos vizsgázási módszereket, ennek érdekében a meglévő koreográfiáitokat is igyekszünk videófelvételek formájában elérhetővé tenni, hogy részleteiben akár otthon is tudjátok gyakorolni, de legalább szemmel tudjátok memorizálni, ismételni a már megtanultakat. Felkészülve azonban egy kedvezőtlenebb, hosszabb lefolyású kimenetelre, lesznek számonkérési módok, például tánctechnikára irányuló elméleti tesztek vagy egy koreográfiának a begyakorlása, feltáncolása videóra és annak visszaküldése a tanároknak, ami alapján értékelni tudjuk a második féléves munkátokat és le tudjuk zárni a megkezdett tanévet.

A tananyag FelÉPÍTÉSE

Elsőként találd meg a tárhelyen a saját csoportodat és lépj bele a csoportod mappájába! A tananyagot szétszedtük témakörönként és ennek megfelelően külön almappákat kaptak a tárhelyen. Csoportonként vannak eltérések, de ami mindegyikben közös, hogy vannak órai koreográfiák, amelyek egyszerűbb zumbás animációknak felelnek meg, vannak színpadi koreográfiák, ahova az eddig megtanult koreográfiákat töltjük fel szabad gyakorlásra, tréning mappa, amely a hajlékonyságod és erőnléted megőrzéséhez szükséges nyújtó-lazító és erősítő gyakorlatokat tartalmazza, továbbá van egy elméleti/tánctechnikai mappa, melyben a megtanult technikák átismétléséhez találsz anyagokat, illetve a számonkéréshez szükséges tesztkérdéseket is itt fogjátok megtalálni.

Ugrás a tárhelyre a tananyagokhoz