Jószolgálati Otthon Divatbemutatója

2018 szeptember 25, kedd

A Jószolgálati Otthon Divatbemutatót szervez újrahasznosítás témakörben a Dózsa Mozi színpadán. Felkértek minket, hogy felvonások közötti részt színesítsük tánc előadásunkkal. Az eseményre nagyobb diákjaink és versenyzőink már nagyon készülnek. A műsor kiegészül Kovács Bálint fiatal dobos tehetség műsorával, aki élő zenéjével fokozza a hangulatot és adja a táncosoknak a talpalávalót.

Korábbi események

Nyílt Nap És Beiratkozás

Nyílt Nap És Beiratkozás

Ingyenes bemutatkozó nyílt napot hirdetünk gyerek táncképzéseinkre szeptember 11-én kedden, melyet egy beiratkozzással egybekötött szülői értekezlettel zárunk. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Program: 15:30-17:00 társastánc 17:00-18:00 zumba és moderntánc 18:00-19:00 szülői értekezlet Az órákon a gyerekek bepillantást nyerhetnek és kipróbálhatják magukat két középhaladó táncórán. A nyílt napon való részvétellel talán mindenkinek könnyebb lesz eldöntenie, hogy melyik műfajban szeretne tanulni az idei évben, valamint a próbaóra után talán könnyebben eldöntheti, hogy melyik szintű és az életkorának legjobban megfelelő csoportot válassza majd az órarendből. Részletes órarend és információk a csoportokról a szülői értekezleten! Helyszín a Gárdonyi Géza Ált. Iskola balett terme 2400 Dunaújváros Római krt. 51.

Ingyenesen Zumba Órák Baracson

Ingyenesen Zumba Órák Baracson

Heti rendszerességgel zumba órákat tartok Baracson szept.6-tól csütörtöki napokon, melyen ingyenes a részvétel (nem csak az első órán!!).

MTE EFOP tánctábor

MTE EFOP tánctábor

(Az esemény később lett létrehozva, a pontos dátum június 26-30.) Június végén a Magyar Táncművészeti Egyetem EFOP keretein belül megrendezett táborában vettünk részt. A gyerekeket pályázat útján nyertek felvételt, az első turnusra két diákunk nyert felvételt kifogástalan magatartásával, kiváló szorgalmával és táncban eltöltött több éves kimagasló munkájával. Utólag is gratulálok nekik. Ők nagyon élvezték a tábort, nagyon jó szervezés, kiváló oktatók, remek órák, színvolas programok várták őket az 5 nap alatt.

Későbbi események

Márton napi bál Baracson

Márton napi bál Baracson

Márton napja alkalmából a Baracsi Négy Vándor Óvoda bált rendez a község lakóinak. A szüreti bálhoz hasonlóan itt is a tornaterem ad helyszínt az eseménynek. A bálozó közönséget jó élő zenével, tombolóval és színes műsorral várják a szervezők. A fellépők között lesz a helyi néptánc együttes és a Violin Művészeti Iskola több tanára és néhány diákja is. A részvevpknek 20:'5-től kell megjelennie a helyszínen és a szervezők kérésének és aprogram alakulásának fügvényében 20:45-kor vagy 21:15-kor fellépnie egy 15 perces műsorral. A kijutásban és a hazaszállításban is segítünk a városiaknak.

Fül-tréning főleg salsásoknak

Fül-tréning főleg salsásoknak

Hogyan számoljunk be egy zenére? Hol van az 1? Milyen hangszerek vannak? Mire figyeljünk a kubai zenékben? Főleg salsa lesz terítéken, de az autentikus bachata zenékre is több rálátásotok lesz így. Beszélgetős, zenélős, konkrét zenei példákat hozó óra lesz. Vigyázat aznap a bachata óra korábban kezdődik!

Mindenki karácsonya - Előszállási Előadás

Mindenki karácsonya - Előszállási Előadás

A tavaly év végén elkészült Utazás című darabunk új, karácsonyi köntösben, az idei tanévben két helyszínen kerül bemutatásra. A több előadást is megélt, sikeres darab első változata 20015-ben került színpadra a Violin Évzáró Gálaműsor önálló felvonásaként, majd a nagy sikerre való tekintettel ősszel újra kitűzte a dunaújvárosi színház kínálatára. Ezúttal még szélesebb táncos gárdával, köztük több elismert versenyzővel újult meg a darab és éli a negyedik-ötödik előadását, a jelen szereposztással pedig a második-harmadik előadását. Ezúttal ugyanis 10 nap különbséggel két helyszínen is látható lesz a darab, november végén Előszálláson a Művelődési Házban, december elején pedig ismét Dunaújvárosban a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában. A történetben egy árvaház lakóival találkozunk karácsonykor, akik találnak a padláson egy régi földgömböt és mesés képzeletbeli utazást tesznek a világ különböző pontjaira. Eközben a színpadon megelevenedik az egyes országok táncos bemutatása, a hagyományokra és a tájegységekre jellemző táncokkal, jelmezekkel modern feldolgozásban. Várunk minden érdeklődőt!