Táncelőadás a Bartókban

2018 február 8, csütörtök

A Gárdonyi Géza Ált. Iskola táncelőadást szervez a francia testvériskolából idelátogató táncosok részvételével. Az előadásban csak gárdonyis/ex-gárdonyis tánctagozatos diákok vesznek részt különböző műsorszámokkal a balettól a modern táncokon át a társastáncokig. A műsorszámban 3 koreográfiám szerepel, köztük a társastáncos növendékeim közül is 3 pár. Az előadásra jegyek kaphatók a Gárdonyi Iskolában vagy közvetve a táncóráimon is megválthatóak.

Későbbi események

Indulunk a Budapest Open Tánciskolás versenyen

Indulunk a Budapest Open Tánciskolás versenyen

Megyünk versenyezni 2 fővel az idei első versenyünkre. Izgatottan várjuk. Most, hogy már túl vagyunk rajta, jelentem remekül helyt álltak a lányok első latin szóló versenyükön. 1 arannyal és 3 ezüsttel jöttünk ma haza, na meg sok-sok élménnyel, új és elszántabb célokkal. Gratulálok és büszke vagyok rátok.

Tehetségnapi fellépés

Tehetségnapi fellépés

Április második felében Dunaújváros minden évben megrendezi Tehetségnap címen szabadtéri fellépés sorozatát, melyre a város összes művészeti képzésén tanuló csoportokat, valamint egyéb kiemelkedő látványsportokat és más tehetségeket meghívnak. A spektrum oly széleskörű, hogy a zenészektől elkezdve a Venyimi Szöcskékig (mely egy egyedülálló kötélugró formáció) számos helyi és térségi csapat bemutatkozik. Iskolánk táncosai is minden évben szerepelnek. Az esemény rendszerint valamelyik hétköznap délután kerül megrendezésre, melynek a Városháza tér ad helyet (korábbi években néha a mozi előtti tér). Hamarosan pontos dátummal szolgálhatunk. Mi addig is nagyon készülünk. Várunk minden kíváncsi érdeklődőt és művészet kedvelőt a nézők soraiban.

Társastánc verseny a Hatvan Kupán

Társastánc verseny a Hatvan Kupán

Az április végi siófoki megmérettetés után folytatódik a versenysorozat, melyre ezúttal 2 párossal utazunk el egészen hatvanig, ahol az első Szabadidős versenykönyves versenyünkön veszünk részt. A diákok szóló és páros kategóriákban is indulnak, már nagyon várjuk a megmérettetést és reméljük, hogy a Siófok Kupához hasonló, vagy még jobb eredményekkel térhetünk majd haza.