Fellépés az Adventi Forgatagon

2017 december 11, hétfő

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is fellépünk Dunaújvárosban a Városháza téren megrendezésre kerülő Adventi Forgatag elnevezésű rendezvénysorozaton. A fellépők között lesz felnőtt salsa és bachata, gyerek zumba bemutató, gyerek társastáncbemutató.

Későbbi események

Táncelőadás a Bartókban

Táncelőadás a Bartókban

A Gárdonyi Géza Ált. Iskola táncelőadást szervez a francia testvériskolából idelátogató táncosok részvételével. Az előadásban csak gárdonyis/ex-gárdonyis tánctagozatos diákok vesznek részt különböző műsorszámokkal a balettól a modern táncokon át a társastáncokig. A műsorszámban 3 koreográfiám szerepel, köztük a társastáncos növendékeim közül is 3 pár. Az előadásra jegyek kaphatók a Gárdonyi Iskolában vagy közvetve a táncóráimon is megválthatóak.

Indulunk a Budapest Open Tánciskolás versenyen

Indulunk a Budapest Open Tánciskolás versenyen

Megyünk versenyezni 2 fővel az idei első versenyünkre. Izgatottan várjuk. Most, hogy már túl vagyunk rajta, jelentem remekül helyt álltak a lányok első latin szóló versenyükön. 1 arannyal és 3 ezüsttel jöttünk ma haza, na meg sok-sok élménnyel, új és elszántabb célokkal. Gratulálok és büszke vagyok rátok.

Tehetségnapi fellépés

Tehetségnapi fellépés

Április második felében Dunaújváros minden évben megrendezi Tehetségnap címen szabadtéri fellépés sorozatát, melyre a város összes művészeti képzésén tanuló csoportokat, valamint egyéb kiemelkedő látványsportokat és más tehetségeket meghívnak. A spektrum oly széleskörű, hogy a zenészektől elkezdve a Venyimi Szöcskékig (mely egy egyedülálló kötélugró formáció) számos helyi és térségi csapat bemutatkozik. Iskolánk táncosai is minden évben szerepelnek. Az esemény rendszerint valamelyik hétköznap délután kerül megrendezésre, melynek a Városháza tér ad helyet (korábbi években néha a mozi előtti tér). Hamarosan pontos dátummal szolgálhatunk. Mi addig is nagyon készülünk. Várunk minden kíváncsi érdeklődőt és művészet kedvelőt a nézők soraiban.

Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Gázkazán javítás

Gázkazánok javítása, szerelése, karbantartása Budapesten!

Magas szinten foglalkozunk fűtésszereléssel, ezen belül is a kazánokkal, cirkókkal. Fix árakkal dolgozunk, gyorsan kiszállunk, ráadásul garanciát adunk a munkánkra! Több évtizedes tapasztalat van már a hátunk mögött, számtalanszor oldottunk már meg komoly feladatokat, így biztos lehet, hogy ha minket választ, akkor nem fog csalódni.