Sportágválasztón való fellépés

2018 május 18, péntek

Idén májusban is megrendezésre kerül a dunaújvárosi Sportágválasztó, melyen az Optimal Energie TRX részlege is képviselteti magát és az Impulse Tánciskola is kérte színpadi szereplését az eseményén. A papírmunkák folyamatban, amint megvan a műsorterv tájékoztatunk mindenkit az aznapi menetrendről.

Korábbi események

Fellépés az Almavirág Fesztiválon

Fellépés az Almavirág Fesztiválon

A Violin Művészeti Iskola táncosai meghívást kaptak fellépőnek a fesztiválra. Terv szerint csoportjaink legjobb koreográfiáit mind szeretnénk színpadra vinni. (Amennyi a műsoridőbe belefér persze.)

Társastánc verseny a Hatvan Kupán

Társastánc verseny a Hatvan Kupán

Az április végi siófoki megmérettetés után folytatódik a versenysorozat, melyre ezúttal 2 párossal utazunk el egészen hatvanig, ahol az első Szabadidős versenykönyves versenyünkön veszünk részt. A diákok szóló és páros kategóriákban is indulnak, már nagyon várjuk a megmérettetést és reméljük, hogy a Siófok Kupához hasonló, vagy még jobb eredményekkel térhetünk majd haza.

Tehetségnapi fellépés

Tehetségnapi fellépés

Április második felében Dunaújváros minden évben megrendezi Tehetségnap címen szabadtéri fellépés sorozatát, melyre a város összes művészeti képzésén tanuló csoportokat, valamint egyéb kiemelkedő látványsportokat és más tehetségeket meghívnak. A spektrum oly széleskörű, hogy a zenészektől elkezdve a Venyimi Szöcskékig (mely egy egyedülálló kötélugró formáció) számos helyi és térségi csapat bemutatkozik. Iskolánk táncosai is minden évben szerepelnek. Az esemény rendszerint valamelyik hétköznap délután kerül megrendezésre, melynek a Városháza tér ad helyet (korábbi években néha a mozi előtti tér). Hamarosan pontos dátummal szolgálhatunk. Mi addig is nagyon készülünk. Várunk minden kíváncsi érdeklődőt és művészet kedvelőt a nézők soraiban.

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Villanyszerelő gyorsszolgálat

Elektromos hibák felkutatása, javítása, szerelése

Ha szikrázik, fűstől, zizeg ott bizony elektromos probléma van. Mi a legjobb, amit tehet? Áramtalanítsa a lakást és azonnal hívjon minket! Gyors, egyszerű és minőségi szolgáltatásokat kínálunk akkár azonnali kiszállással, így önnek nem kell napokat várnia arra, hogy az újonnan megvásárolt elektromos gépét használhassa.